Miniforskere og mentorer i 40 byer er nu langt om længe i gang med at udforske naturvidenskaben sammen gennem stribevis af sjove forsøg, aktiviteter og eksperimenter.

Miniforsker kemi briller pipetter reagensglas vibenshus nobelpris meldal

I år udbyder Videnskabsklubben 6 forskellige forløb, og særligt kemiholdene har igen i år trukket ekstraordinært lange ventelister på op mod 80 børn. (Foto: Lars Svankjær)

I denne uge startede 81 Videnskabsklubber i hele landet, og knap 1.000 børn og 400 unge kunne langt om længe komme i gang med at lege med naturvidenskabelige forsøg og eksperimenter!

I år udbyder Videnskabsklubben 6 forskellige forløb, heriblandt det populære forløb om geometri og algoritmer som er tilbage efter en større revidering. Forløbet udbydes i år i 10 byer.

LÆS OGSÅ: Populært forløb om matematik og datalogi vender tilbage

Er du nysgerrig på, hvad børnene og de unge laver ude i klubberne, så følg med i stories på vores Facebook– eller Instagram-profil, hvor der næsten dagligt bliver postet masser af dejlige billeder og videoer de kommende uger.

LÆS OGSÅ: Nu starter 81 videnskabsklubber i hele Danmark

LÆS OGSÅ: Tilmeldings-amok: Se de vilde ventelister for at gå til videnskab i fritiden

Fakta

Videnskabsklubben finder sted hvert år fra uge 43 til 49, begge uger inklusive, på gymnasier i hele landet.​

Her går elever fra 4.-6. klasse (miniforskere) til videnskab i fritiden én eftermiddag om ugen, ligesom hvis de gik til spejder, fodbold eller dans. Du kan se alle vores naturvidenskabelige forløb, hvis du holder musen over “Bliv miniforsker” i topmenuen her på siden.