Bliv digital mentor i Videnskabsklubben

Hvis du er ferm på digitale platforme, kan du blive digital mentor.

Vil du hjælpe med vores digitale indhold?

Hvis du har lyst til at hjælpe Videnskabsklubbens med at udbrede børn og unges kendskab til naturvidenskab, kan det være en mulighed for dig at blive digital mentor.

Som digital mentor kan du for eksempel hjælpe os med at lave takeover på vores Instagram-profil, eller du kan prøve kræfter med at skrive forsøgstekster til Den Digitale Videnskabsklub.

Det kan også være, at du har lyst til at skrive en artikel om din egen oplevelse som for eksempel junior- eller seniormentor i klubben, eller det kan være en helt fjerde mulighed, som vi endnu ikke har tænkt på.

En stor del af Videnskabsklubbens identitet er bygget op omkring vores digitale tilstedeværelse, og vi udkommer flere gange om ugen på mange forskellige digitale platforme. Det er derfor en stor hjælp for os, når frivillige har lyst til at promovere klubben sammen med os via vores digitale kanaler – men det er også nødvendigt for os at vide lidt mere om, hvem du er, og hvilken baggrund du har for at blive digital mentor.

Hvis du er interesseret i denne mulighed, vil vi derfor bede dig om at udfylde denne formular med nogle oplysninger om dig selv. Så svarer vi dig hurtigst muligt.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Ansøgning til digital mentor

Hvad kan du bidrage med til Videnskabsklubbens digitale platforme?

9 + 10 =