Bliv frivillig i Videnskabsklubben

Drømmer du om at være med til at udbrede naturvidenskab til børn i hele landet? Vil du være del af et unikt fællesskab? Har du overskuddet til at bruge din fritid på at gøre en forskel for andre?

Så skal du melde dig som frivillig i Videnskabsklubben! Læs om mulighederne nedenfor.

Juniormentor (7.-10. klasse)

Hvis du går i de ældste klasser i folkeskolen, kan du blive juniormentor.

Som juniormentor er du med til at hjælpe miniforskerne i Videnskabsklubben med med forskellige forsøg, aktiviteter og gruppearbejde. Du hjælper med at forklare dagens opgaver, og du svarer på spørgsmål, når de er i tvivl om noget. Du er med andre ord afgørende for, at de får en god oplevelse i Videnskabsklubben!

Læs mere om at blive juniormentor her

Seniormentor (gymnasieelever)

Hvis du går i gymnasiet, kan du blive seniormentor.

Som seniormentor er du ansvarlig for at planlægge, forberede, styre og gennemføre forløbet i Videnskabsklubben sammen med de andre senior- og juniormentorer. Det betyder blandt andet, at du skal præsentere dagens emner og forsøg for de yngre elever, der går i Videnskabsklubben.

Læs mere om at blive seniormentor her

Digital mentor (alle)

Hvis du er ferm på digitale platforme, kan du blive digital mentor.

Som digital mentor kan du for eksempel hjælpe Videnskabsklubben med at udfærdige og skrive nye forsøg til Den Digitale Videnskabsklub. Du kan også hjælpe os med at håndtere vores sociale medier, for eksempel ved at lave en takeover på Instagram. Eller måske du selv har en helt tredje ide til, hvor dine evner bedst kommer i spil?

Læs mere om at blive digital mentor her

Øvrige frivillige (alle)

Føler du ikke, at nogle af de andre kategorier passer på dig? Men har du alligevel lyst til at bidrage til vores naturvidenskabelige fællesskab og til at blive frivillig i Videnskabsklubben?

Så send os dit CV og en kort tekst om, hvad du kunne tænke dig at bidrage med, og så tager vi en snak om mulighederne. Alle ansøgninger og henvendelser vil blive behandlet seriøst og besvaret.

Send din ansøgning her