Videnskabsklubbens direktør har modtaget prisen “Outstanding Leadership Award” ved en international uddannelseskonference. Hun modtager blandt andet prisen for sit mod til at tænke nyt og kreativt.

Videnskabsklubbens direktør får overrakt prisen "Outstanding Leadership Award" ved uddannelseskonference Education 2.0 i Dubai.

Prisen for fremragende ledelse blev overrakt på konference Education 2.0 i Dubai 21. februar 2024.

Videnskabsklubbens direktør Rikke Schmidt Kjærgaard har modtaget prisen “Outstanding Leadership Award” ved den store læringskonference Education 2.0. Læs pressemeddelelsen hos Education 2.0 her.

De nominerede til prisen, der gives for fremragende lederskab inden for uddannelsessektoren, er blandt andet blevet vurderet på “kreativ tænkning”.

Det vil for eksempel sige modet til at kaste sig ud i nye projekter og evnen til at tænke kreativt, og eftersom Videnskabsklubben er et helt unikt tilbud i dansk kontekst, betyder netop dette parameter meget for Videnskabsklubbens direktør, fortæller hun.

“Det kan være let på bagkant at kigge tilbage og tænke ‘Selvfølgelig skulle det være sådan’, men når man står der foran fuldstændig ubetrådt land, er det knap så indlysende,” lyder det fra Rikke Schmidt Kjærgaard, som er meget taknemmelig for at have modtaget prisen.

LÆS OGSÅ: Royal pris til Videnskabsklubben: ”Jeg kunne ikke være mere glad og stolt”

De første pilotvidenskabsklubber har 10 år på bagen
Rikke Schmidt Kjærgaard skabte i 2014 de første pilot-videnskabsklubber i fællesskab med sin gode ven og forskerkollega professor Petrine Wellendorph.

Det krævede mod at kaste sig ud i projektet, som dengang bare var en løs ide. De første pilot-videnskabsklubber fandt sted på skoler, hvor de to stifteres egne børn gik, i 2014, dvs. for lige omkring 10 år siden.

“Jeg deler i ånden denne pris med Petrine, som jeg for altid vil være dybt taknemmelig for at have mod og lyst til at forfølge en vild ide med mig. Jeg er utroligt stolt af, at vores kreative tænkning og mod bliver honoreret,” siger Rikke Schmidt Kjærgaard.

Prisen for Outstanding Leadership blev overrakt i forbindelse med afholdelsen af den store læringskonference Education 2.0 i Dubai 21. februar 2024.

LÆS OGSÅ: Læringsforsker: Derfor rammer Videnskabsklubben helt rigtigt

LÆS OGSÅ: Videnskabsklubben fremhæves som naturvidenskabeligt flagskib