Nåede du og din familie ikke at se Det Store Afslutningsshow, som i år blev livestreamet fra Experimentarium, kan I heldigvis stadig nå det.

Luna afslutningsshow
Det Store Afslutningsshow 2022 blev livestreamet fra Experimentarium, som ligger i Hellerup. (Foto: Videnskabsklubben)

Året går på hæld, også i Videnskabsklubben, og for nylig markerede vi slutningen på dette års Videnskabsklubber landet over med et brag af et afslutningsshow.

I videoen længere nede i artiklen kan du se eller gense hele showet som blandt andet bød på sæbebobleshow, kemiforsøg og besøg af en forskerne bag Videnskabsklubbens nyeste forløb om netop kemi.

LÆS OGSÅ: Kemi er ligetil, når bare man kan sprogetShowet blev livestreamet fra Experimentarium, som er en af Videnskabsklubbens tætte samarbejdspartnere, og bød desuden på en helt særlig hilsen sidst i showet.

Her lød nemlig en opfordring til alle vores miniforskere om at blive ved med at være nysgerrige og forfølge deres interesse for naturvidenskab.

– Jeg synes, at det er superdejligt at se den entusiasme og energi, I udfolder, når I udfører kemi herinde. Det er jo vildt, at I gider det på det her tidspunkt i jeres liv, så det er jeg rigtig, rigtig glad for, og jeg glæder mig til, at I kommer og læser hos mig inde på Københavns Universitet, sagde dette års danske Nobelpristager Morten Meldal i en videohilsen.

LÆS OGSÅ: 500 tilmeldte på 30 min: Så hurtigt røg pladserne til Videnskabsklubben

Tak for i år fra alle os i Videnskabsklubben!