Videnskabsklubbens navn er blevet nævnt usædvanligt mange gange i de danske medier i 2022.

Primatologi miniforskere

Flere end 300 gange blev Videnskabsklubben nævnt i medierne. 

Mere 300 medieomtaler er det blevet til i forbindelse med, at Videnskabsklubben åbnede tilmeldingen til sine forløb og startede op i nye byer, såsom Holbæk, Grenaa, Esbjerg og Herning.

Især de regionale P4-radiostationer har bragt mange reportager og interviews fra Videnskabsklubben. I løbet af 2022 fandt Videnskabsklubben vej til deres sendeflade hele 6 gange.

Den ekstraordinære mængde medieomtale skyldes dog også nogle af de større nyheder i Videnskabsklubbens univers: Mens tildelingen af Amalienborgprisen for eksempel fandt vej til Billed-Bladet, JyskeVestkysten og Politiken, vakte det både de skrevne mediers og TV-mediernes interesse, da Nobelprismodtager Morten Meldal slog vejen forbi Vibenshus Gymnasium. Besøget resulterede for eksempel i indslag i TV Avisen, 21Søndag og UltraNyt på DR Ultra.

Altinget, Videnskab.dk og Skolemonitor har også bragt flere artikler om Videnskabsklubben, blandt andet i forbindelse med tiltrædelsen af nye bestyrelsesmedlemmer, og derudover bragte flere lokalmedier omtaler af borgmesterbesøg i Videnskabsklubberne rundt om i landet. Det samme gælder Videnskabsklub for familier, som også har fundet vej til mange lokale medier.

Videnskabsklubben har desuden været afsender eller medafsender på adskillige kronikker og debatindlæg, samt i en podcast fra Teknologipagten om at gå til videnskab i fritiden.