Tilmeldingen til sommerens fedeste science camp er nu offentliggjort: Fra tirsdag 18. april kan elever i kommende 7. klasser til og med 10. klasse tilmelde sig “Summer Science Camp”. Der er Early Bird-pris til de hurtige.

Summer Science Camp afholdes sidst i skolernes sommerferie og byder, ud over hyggelige sociale aktiviteter, på et væld af fede, naturvidenskabelige workshops. (Foto: Insero Horsens)

Til sommer har nysgerrige unge mennesker mulighed for at deltage i årets “Summer Science Camp”, som er fem dages camp fyldt med masser af hygge og leg og, ikke mindst, fede, naturvidenskabelige workshops.

Campen ligger i den sidste uge af sommerferien, og tilmeldingsdatoen er nu offentliggjort: Fra tirsdag 18. april kl. 17 kan elever, der starter i 7.-10. klasse efter sommerferien, melde sig til.

LÆS OGSÅ: Tilbud til unge fra hele landet: Kom på science camp i sommerferien! 

Hvis du er hurtig på tasterne og når forbi tilmeldingen inden lørdag 13. maj, får du billetten til en særlig Early Bird-pris på 1.100 kroner. Derefter stiger prisen med 200 kroner og lander altså på 1.300 kroner.

OBS: Skolernes sommerferie varierer fra kommune til kommune, og det er derfor ikke alle, der har fri i uge 32, hvor summercampen afholdes. Husk at undersøge skoleferien for din kommune, før du tilmelder.

Summer Science Camp er til nysgerrige unge
Summer Science Camp arrangeres af foreningen Insero Horsens og bliver afholdt på Bråskovgård efterskole i Hornsyld fra søndag 6. august til torsdag 10. august. Campen er målrettet nysgerrige børn og unge i folkeskolens ældste klasser, som søger faglige udfordringer og fællesskaber. 

I løbet af Summer Science Campens fem dage kan deltagerne prøve kræfter med et væld af forskellige spændende workshops med udgangspunkt i naturvidenskab, mens aftenerne byder på hygge og sociale aktiviteter, såsom film, svømmehal, badminton, spil og lege. 

På Summer Science Camp kan man blandt andet:

👩‍💻 Blive hacker for en dag 🦗 Lave mad af spiselige insekter, tang og alger🦇 Lytte til en flagermus🤖 Programmere en robot 🎽 Sy sit gamle tøj om til nyt

LÆS OGSÅ: Bliv tutor på årets sjoveste sommercamp!

Pst – er du lærer, og vil du hjælpe os med at sprede budskabet om Summer Science Camp? Så kan du downloade denne one-pager og dele den med elever (kommende 7. til og med 10.-klasse) og deres forældre:

Fakta​

Summer Science Camp er et samarbejde mellem Insero Horsens, Videnskabsklubben og Ungdomskolerne i Hedensted, Horsens og Vejle.

Summer Science Camp finder sted i sidste uge af skolernes sommerferie fra 6. til 10. august og er for alle børn og unge fra kommende 7. klasser til 10. klasse. Campen bliver afholdt på Bråskovgård Efterskole, som ligger knap 15 kilometer syd for Horsens.