Skal dit barn være med i Videnskabsklubben til efteråret 2021? Så er det med at sidde klar ved tasterne, når tilmeldingen åbner!

Tilmelding for miniforskere åbner

Videnskabsklubben er et gratis fritidstilbud for børn i 4.-6. klasse. (Foto: Lars Svankjær)

Videnskabsklubben udbyder i år hold i 24 danske byer, og tilmeldingen til dem alle åbner søndag 22. august kl. 10.

Det er en rigtig god ide at sidde klar ved computeren på klokkeslættet, da en del hold bliver fuldt booket i løbet af få minutter. Tilbuddet er gratis, og tilmeldingen er først-til-mølle.

På siden “Find en klub nær dig” finder du en oversigt over alle de byer, vi i år udbyder hold. Her kan du klikke dig ind på hver by for at se alle holdene, samt på hvilke gymnasier og på datoer og tidspunkter de enkelte hold udbydes. Hvis du vil være på forkant, anbefaler vi, at du allerede nu orienterer dig i de forskellige hold. På den måde kan du være klar, når det går løs.

Du kan også gå direkte til tilmeldingssiden for at finde din by og det hold, du vil tilmelde dit barn.

Du modtager en bekræftelsesmail, kort tid efter du har foretaget tilmeldingen – kig i spam eller uønsket mail, hvis ikke mailen popper op umiddelbart efter. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du oplever problemer eller har spørgsmål til tilmeldingen.

LÆS OGSÅ: Videnskabsklubben udvider til nye byer i 2021

Fakta

Videnskabsklubben finder sted hvert år fra uge 43 til 49, begge uger inklusive, på gymnasier i hele landet.​

Her går elever fra 4.-6. klasse (miniforskere) til videnskab i fritiden én eftermiddag om ugen, ligesom hvis de gik til spejder, fodbold eller dans. Du kan se alle vores naturvidenskabelige forløb, hvis du holder musen over “Bliv miniforsker” i topmenuen her på siden.

​Går du i 8. eller 9. klasse, kan du blive juniormentor i Videnskabsklubben. Tilmeldingen for juniormentorer er åben.