For at imødekomme den store interesse har Videnskabsklubben i samarbejde med Odder Bibliotek arrangeret en ekstra familieklub i sommeren 2024.

Ekstra familieklub i sommeren 2024 bliver afholdt i Odder

Videnskabsklub for familier er et initiativ, hvor hele familien er velkommen og sammen skal agere forskere for en dag. (Foto: Lars Svankjær)

Interessen for Videnskabsklub for familier er massiv, og der er lange ventelister på de fleste tilbageværende arrangementer i 2024.

LÆS OGSÅ: Se alle datoer og ledige pladser for familieklubber 2024

For at imødekomme interessen har Videnskabsklubben stablet en ekstra familieklub i sommeren 2024 på benene.

Det kommer til at foregå lørdag 15. juni kl. 13.00-15.30 på Odder Bibliotek.

Find tilmelding til alle familieklubber

Arrangementet bliver ligesom alle øvrige familieklubber afholdt som en eftermiddagsworkshop, hvor børn og voksne sammen skal agere et forskerhold og undersøge forskellige forsøg og eksperimenter sammen. Tilmelding er påkrævet.

Du kan finde oversigten over alle planlagte familieklubber i 2024 og finde tilmeldingen her: 

Det er Videnskabsklubbens tidligere seniormentorer, der underviser i familieklubberne. Alt indhold er udviklet i samarbejde med førende forskere og professionelle videnskabsformidlere.  

Familieklubberne henvender sig primært til børn i alderen 8-12 år, men hele familien, også ældre og yngre søskende, er velkomne. Alle børn skal dog ledsages af en voksen (+18).

 

Fakta

I Videnskabsklub for familier får børn og voksne mulighed for sammen at fordybe sig i et naturvidenskabeligt emne. Alle deltagere skal prøve at være forskere for en dag og arbejde med sjove eksperimenter og øvelser.

Videnskabsklub for familier er økonomisk støttet af VILLUM FONDEN.