Tilmeldingen for Videnskabsklubbens første familieklubber er nu åben – og der er rift om pladserne, så skynd dig hellere!

Familieklubber

Den 8. og 15. maj løber de første videnskabsklubber for hele familien af stablen i henholdsvis København og Aarhus, og vi glæder os så meget til at byde velkommen til en masse videnskabsbegejstrede familier! (Foto: Lars Svankjær)

Opdatering 25. maj 2021: De første familieklubber er nu afholdt, og kommende arrangementer er foreløbig udsolgt. Abonner på vores nyhedsbrev for at få direkte besked, når vi åbner tilmeldingen for de næste familieklubber efter sommerferien.

​Det er med allerstørste fornøjelse, at vi hermed officielt kan åbne tilmeldingen for de allerførste familieklubber i Videnskabsklubbens historie!

Vi har ventet og ventet på de officielle Covid-19-udmeldinger, og nu står det endelig klart, at vi kommer til at kunne afholde Videnskabsklub for familier i foråret 2021. Det glæder vi os så meget til!

Familieklubberne kommer til at tage form som mindre workshops med fagligt og læringsmæssigt tilpassede programmer inden for naturfagene. Målgruppen er primært børn i alderen 9-13 år, der har taget mor og far, en tante, farfar eller sine søskende med til Videnskabsklub.

​Du kan læse meget mere om familieklubberne i artiklen: VILLUM FONDEN giver stor bevilling til familieklubber

Informationer omkring Covid-19
Vær opmærksom på, at der er meget begrænsede pladser til arrangementerne, grundet Covid-19-restriktionerne.

Alle arrangementer afholdes naturligvis i overensstemmelse med de gældende retningslinjer, og Videnskabsklubben udsender seneste nyt på den front til alle tilmeldte umiddelbart inden arrangementets start (men naturligvis i tide til at erhverve sig et eventuelt coronapas).

Du kan også altid finde seneste nyt omkring Covid-19-situationen på kulturhusenes egne hjemmesider.

Fakta

Videnskabsklub for familier kører første gang lørdag den 8. maj 2021 i Kulturhuset på Islands Brygge i København, og næste gang lørdag den 15. maj 2021 på Dokk1 i Aarhus. Emnet for de første klubber er biodiversitet.​

De næste familieklubber afholdes den 12. juni i København og den 26. juni i Aarhus med udgangspunkt i Videnskabsklubbens primatologi-forløb.

​Dernæst afholdes klubber med fokus på mikrober den 14. august i København og den 11. september i Aarhus.

Abonner på vores nyhedsbrev for direkte besked, når tilmeldingen åbner.