Det Store Afslutningsshow 2021 bliver i år livestreamet direkte fra DTU. Se med, når vi fejrer alle miniforskere og mentorer og runder årets klubber af med manér!

Afslutningsshow 2020

Det Store Afslutningsshow 2021 bliver livestreamet til Facebook. Billedet er fra sidste års liveshow, som blev streamet fra Videnskabernes Selskab i København – i år rykker showet til DTU i Lyngby. (Foto: Livepro)

Videnskabsklubberne over hele landet nærmer sig hastigt deres afslutning, og igen i år fejrer vi 7 fantastiske uger i videnskabens navn med et kæmpe afslutningsshow!

Det Store Afslutningsshow 2021 bliver livestreamet og kan ses via Facebook, når vi går ”live” tirsdag 14. december fra kl. 17-18.

Showet kommer blandt andet til at byde på en virtuel rundvisning i Randers Regnskov, samt videooptagelser fra Videnskabsklubber rundt omkring i hele landet.

Og så får vi fornemt besøg af DTU Science Show, som laver overdrevet seje kemiforsøg med masser af kapow og wow-effekt. Der kommer selvfølgelig også til at være både quizzer og fede præmier undervejs!

LÆS OGSÅ: Læringsforsker: Derfor rammer Videnskabsklubben helt rigtigt

Et fantastisk show, lover direktør
Afslutningsshowet bliver fysisk optaget og streamet fra Danmarks Tekniske Universitet, som låner deres fantastisk flotte High Voltage Lab ud til formålet.

Værterne på showet bliver Videnskabsklubbens kommunikationsansvarlige Charlotte Price Hoffmann, samt gymnasieeleven Salam El Youssef, som for første gang i år er mentor i Videnskabsklubben.

Den første gang Videnskabsklubben prøvede kræfter med at livestreame sit afslutningsshow var i 2020. I år bliver showet større, vildere og endnu federe, lover Videnskabsklubbens direktør.

“Sidste år var det digitale format et forsøg, som vi var nødt til at kaste os over på grund af corona. I år har vi haft bedre tid til at gennemtænke og videreudvikle formatet, og jeg glæder mig helt vildt til at dæmme op for det fantastiske show, som vi har fået strikket sammen!” siger Rikke Schmidt Kjærgaard.

LÆS OGSÅ: VILLUMFONDEN giver stor bevilling til familieklubber

Tak til alle miniforskere og mentorer
Ved at holde showet digitalt får vi chancen for at samle alle miniforskere, mentorer og deres familier i hele landet til én stor fest, hvor vi kan sige TAK til alle for den fantastiske indsats, der er blevet lagt i Videnskabsklubben igen i år:

Miniforskere i Støvring, Aalborg, Randers, Sønderborg, Fredericia, Middelfart, Svendborg, Nakskov, Roskilde, Lyngby, Frederiksberg og mange, mange flere, som har valgt at bruge deres fritid på at blive klogere og dykke ned i naturvidenskaben sammen. For det vil vi gerne sige tak!

Mentorer i Thisted, Aarhus, Hobro, Holstebro, Nykøbing Falster, Hørsholm, København og mange, mange flere, som har arbejdet frivilligt time efter time for at give alle deres miniforskere den bedst mulige oplevelse i Videnskabsklubberne på 39 af landets gymnasier. For det vil vi gerne sige tak!

Og forældre fra Hillerød, Gentofte, Høje-Taastrup, Odense, Vejle, Viborg og mange, mange flere, som har bakket op om deres nysgerrige børns møde med videnskabelige metoder og naturlige evne til at undres på verden omkring sig. For det vil vi gerne sige tak!

Sidst, men ikke mindst skal der lyde en kæmpe stor tak til alle de naturfagslærere og -koordinatorer rundt omkring på landets gymnasier, som har hjulpet med at få alt det logistiske omkring Videnskabsklubben til at gå op i en højere enhed.

Vi ses Live på Facebook 14. december kl. 17-18!

LÆS OGSÅ: Videnskabsklubben fremhæves som naturvidenskabeligt flagskib