Videnskabsklubben præsenterer: WTF Science Club

Følg med i vores splinternye YouTube-serie 'WTF Science Club'. Hvert afsnit byder på en ny mentor, der laver et spændende forsøg i selskab med Maria Jarjis.

I første afsnit af WTF Science Club kan du komme på besøg i laboratoriet, når Maria og Silke spalter hindbær-DNA. (Video: Maria Jarjis/WTF er det?)

636429865490699483_IMG_9115.JPG

                   

                      Af Elisabeth Eskildsen

Gennem de seneste måneder har vi arbejdet på et projekt, som vi har været meget spændte på at dele med jer.

Nu kan vi endelig præsentere YouTube-serien 'WTF Science Club', der er lavet i samarbejde med youtuber og influencer Maria Jarjis og Dansk Industri.

Maria Jarjis er kendt fra sin YouTube-kanal 'WTF er det?', hvor hun undersøger alverdens ting og deler sine resultater med sine mere end 60.000 abonnenter. Hun er vild med videnskab, og i den nye serie får hun og hendes følgere rig mulighed for at blive klogere på naturfag, når hun skal lave forsøg i selskab med Videnskabsklubbens mentorer.

I det allerførste afsnit mødes hun med juniormentor Silke, og sammen skal de undersøge, hvordan et hindbær i virkeligheden ser ud - altså, når man spalter bærrets DNA og kigger direkte ind i den fascinerende kode, der gør et hindbær til et hindbær.

Vi håber, at I vil se med, og at I vil dele 'WTF Science Club' med nysgerrige børn og unge i jeres omgangskreds!