Følg med i vores splinternye YouTube-serie ‘WTF Science Club’. Hvert afsnit byder på en ny mentor, der laver et spændende forsøg i selskab med Maria Jarjis.
I første afsnit af WTF Science Club kan du komme på besøg i laboratoriet, når Maria og Silke spalter hindbær-DNA. (Video: Maria Jarjis/WTF er det?)

Gennem de seneste måneder har vi arbejdet på et projekt, som vi har været meget spændte på at dele med jer.

Nu kan vi endelig præsentere YouTube-serien ‘WTF Science Club’, der er lavet i samarbejde med youtuber og influencer Maria Jarjis og Dansk Industri.

Maria Jarjis er kendt fra sin YouTube-kanal ‘WTF er det?’, hvor hun undersøger alverdens ting og deler sine resultater med sine mere end 60.000 abonnenter. Hun er vild med videnskab, og i den nye serie får hun og hendes følgere rig mulighed for at blive klogere på naturfag, når hun skal lave forsøg i selskab med Videnskabsklubbens mentorer.

I det allerførste afsnit mødes hun med juniormentor Silke, og sammen skal de undersøge, hvordan et hindbær i virkeligheden ser ud – altså, når man spalter bærrets DNA og kigger direkte ind i den fascinerende kode, der gør et hindbær til et hindbær.

Vi håber, at I vil se med, og at I vil dele ‘WTF Science Club’ med nysgerrige børn og unge i jeres omgangskreds!