Videnskabsklubben har fået oprettet en MobilePay-løsning, som gør det muligt for privatpersoner at donere et valgfrit beløb til at støtte op om vores arbejde. Læs, hvad pengene går til her.

Theodor matematik Roskilde

Videnskabsklubben er et gratis fritidstilbud til børn i 4.-6. klasse, som gør det muligt for nysgerrige og videbegærlige børn at dyrke deres interesser og møde stærke fællesskaber uden for skoletiden. (Foto: Lars Svankjær)

Videnskabsklubben er gratis – og det vil vi gerne blive ved med at være. Vi vil nemlig gerne være et tilbud til alle, uanset social baggrund og forældrenes indkomstniveau.

Vi arbejder i disse år på at finde en langsigtet og bæredygtig forretningsplan, som kan løfte os igennem de næste mange år og hjælpe os med at nå endnu bredere ud til børn og unge i hele landet.

Som et led i den udvikling er vi igang med at afsøge de forskellige økonomiske muligheder, der findes til at støtte op om vores arbejde.

Vi har blandt andet indgået erhvervspartnerskaber med virksomhederne Haldor Topsøe og Meta (tidligere Facebook), som fremadrettet kommer til at støtte Videnskabsklubber i henholdsvis Lyngby og Odense – og flere partnerskaber er på vej.

LÆS OGSÅ: Nyt samarbejde: Haldor Topsøe satser stort på Videnskabsklubben og Meta støtter Videnskabsklubbens indsatser i Odense

Støt vores arbejde med en donation
Som noget nyt har vi derfor også oprettet en MobilePay-løsning, som gør det muligt for privatpersoner at donere et valgfrit beløb til Videnskabsklubben.

Vi gør os ingen forestillinger om at hente millioner på den konto, men selv et lille beløb kan gøre en stor forskel i en Videnskabsklub:

  • For 110 kroner kan vores miniforskere og mentorer for eksempel lave et forsøg med rødkål og måle pH-værdien i alt fra brunkager til citroner og surt slik.
  • For 250 kroner kan vi købe en kittel til en miniforsker eller en mentor, så de kan klæde sig på som ’rigtige’ forskere, når de fordyber sig i videnskabens verden.
  • For 500 kroner kan vi sende en hel materialekasse til et hold miniforskere og mentorer på et af landets gymnasier. Materialekassen indeholder alt fra udstyr og grej til øvelser til kitler til både børn og unge.

Hvis du synes, at Videnskabsklubbens arbejde er vigtigt og gerne vil hjælpe os med at nå ud til endnu flere børn og unge landet over, så hop ind på siden “Støt vores arbejde” og læs mere.

… eller smid en donation afsted på nummeret 255230 nu og bliv en af hverdagens helte med det samme.

LÆS OGSÅ: Flere børn end nogensinde vil gå til videnskab i fritiden

Fakta

Videnskabsklubben er en non profit-organisation, som giver børn mulighed for at gå til videnskab i fritiden – helt gratis. Klubben er økonomisk støttet af Novo Nordisk Fonden og har leg, læring, nysgerrighed, eksperimenter og samarbejde på tværs af aldersgrupper i centrum. Der findes ikke andre lignende tilbud i Danmark.

Videnskabsklubben startede i 2014 med to klubber. I 2022 udbydes der 66 hold i 28 byer i hele landet.