Støt vores arbejde i Videnskabsklubben

Med din hjælp kan endnu flere børn og unge gå til videnskab i fritiden.

Din støtte kan gøre en forskel

I Videnskabsklubben arbejder vi på højtryk for at få naturvidenskaben ud til så mange som muligt. Med din donation kan vi ramme endnu flere børn og unge og give dem de bedste forudsætninger for at mødes om naturvidenskaben i fritiden.  

For 110 kroner kan vores miniforskere og mentorer for eksempel lave et forsøg med rødkål og måle pH-værdien i alt fra brunkager til citroner og surt slik.

For 250 kroner kan vi for eksempel købe en kittel til en miniforsker eller en mentor, så de kan klæde sig på som ’rigtige’ forskere, når de fordyber sig i videnskabens verden. 

For 500 kroner kan vi sende en hel materialekasse til et hold miniforskere og mentorer på et af landets gymnasier. Materialekassen indeholder alt fra udstyr og grej til øvelser til kitler til både børn og unge.

MobilePay donation

Sagt om Videnskabsklubben

{

Fantastisk forløb og ugens højdepunkt.

– Mor til miniforsker, Roskilde

De sidste syv tirsdage har været de bedste i mit liv!

– Miniforsker, Aarhus

Det var især så motiverende og dejligt at se, hvor glade og engagerede børnene var for at lære hver eneste gang.

– Aja, seniormentor

Alle dem, der melder sig til Videnskabsklubben, er der jo, fordi de gerne vil være der – ikke fordi nogen har sagt til dem, at de skulle.

– Sarah, juniormentor

Videnskabsklubben er en fantastisk idé. Her får skoleelever på egen hånd mulighed for at opleve, hvor fantastisk fordybelse i rigtig videnskab er.

– Peter Lund Madsen, hjerneekspert

Videnskabsklubben er et genialt koncept for store og små, hvor fællesskabet er i højsædet.

- Anja C. Andersen, professor på Niels Bohr Institutet, Københavns Universitet

Tak for det arbejde, I gør i Videnskabsklubben.

- Johan Olsen, biolog og forsker

Bliv sponsor eller erhvervspartner

Din virksomhed eller organisation kan være med til at gøre en forskel og sikre, at flere danske børn kan gå til videnskab i fritiden. Bliv national partner og støt Videnskabsklubben i hele Danmark – eller bliv lokal partner og bidrag til at få Videnskabsklubben til lige netop jeres by.