Bliv seniormentor i Videnskabsklubben

(For gymnasieelever)

Tilmeld dig som seniormentor 

Klik her!

Hvis du går i gymnasiet, kan du blive seniormentor i Videnskabsklubben.

 

Som seniormentor er du ansvarlig for at planlægge, styre og gennemføre forløbet i Videnskabsklubben sammen med de andre senior– og juniormentorer.

Det betyder blandt andet, at du skal præsentere dagens emner og eksperimenter for de mindre elever, som går i Videnskabsklubben.

Du vil, inden forløbet starter, skulle deltage i en workshop, hvor du vil blive oplært som mentor, møde de andre seniormentorer, samt gennemgå de aktiviteter I skal igennem i løbet af de syv uger i efteråret, som Videnskabsklubben varer. I de 7 uger er der Videnskabsklub én gang om ugen i halvanden time efter skole.

 

Som seniormentor i Videnskabsklubben bliver du frivillig mentor og rollemodel for en gruppe miniforskere (folkeskoleelever fra de mindre klasser) og juniormentorer (elever fra 8.-9. klasse).

 

Du er med til at inspirere og motivere dem gennem sociale og faglige aktiviteter fokuseret på naturvidenskabelige programmer, som Videnskabsklubben har lavet i samarbejde med rigtige forskere. Du opnår kompetencer i læring, formidling og projektledelse, og du får oplevelsen af at være med til at gøre en reel forskel for andre.

Er du interesseret i at blive mentor - eller bare høre mere om mulighederne? Så skriv til os på info@videnskabsklubben.dk.

  • Facebook Social Icon
  • Instagram
  • LinkedIn Social Ikon
  • Twitter Social Icon

Videnskabsklubben - H.C. Andersens Boulevard 35 - 1553 København V - tlf.: 33 43 53 30 - info@videnskabsklubben.dk - CVR nr. 38 55 63 63