Bliv seniormentor i Videnskabsklubben

(For gymnasieelever)

Tilmeldingen for seniormentorer er åben. Deadline 6. juni 2021.

Hvis du går i gymnasiet, kan du blive seniormentor i Videnskabsklubben.

 

Som seniormentor er du ansvarlig for at planlægge, styre og gennemføre forløbet i Videnskabsklubben sammen med de andre senior– og juniormentorer.

Det betyder blandt andet, at du skal præsentere dagens emner og eksperimenter for de yngre elever, som går i Videnskabsklubben.

Du vil, inden forløbet starter, skulle deltage i en workshop, hvor du vil blive oplært som mentor, møde de andre seniormentorer, samt gennemgå de aktiviteter I skal igennem i løbet af de syv uger i efteråret, som Videnskabsklubben varer. I de 7 uger er der Videnskabsklub én gang om ugen i halvanden time efter skole.

 

Som seniormentor i Videnskabsklubben bliver du frivillig mentor og rollemodel for en gruppe miniforskere (folkeskoleelever fra 4.-6 klasse) og juniormentorer (elever fra 8.-9. klasse).

 

Du er med til at inspirere og motivere dem gennem sociale og faglige aktiviteter fokuseret på naturvidenskabelige programmer, som Videnskabsklubben har lavet i samarbejde med nogle af Danmarks dygtigste forskere på deres felt. Du opnår kompetencer i læring, formidling og projektledelse, og du får oplevelsen af at være med til at gøre en reel forskel for andre.

Er du interesseret i at blive mentor - eller bare høre mere om mulighederne? Så skriv til os!

NB: Vær opmærksom på, at alle vores samarbejdsgymnasier har en Videnskabsklub-kontaktperson - klik her for at se en liste over alle de gymnasier, vi samarbejder med.

 

Det kan være en god ide at kontakte denne person, inden du melder dig til her på siden. Skriv eller ring til os, hvis du ikke ved, hvem kontaktpersonen på dit gymnasium er.

  • Facebook Social Icon
  • Instagram
  • LinkedIn Social Ikon
  • Twitter Social Icon

Videnskabsklubben - H.C. Andersens Boulevard 35 - 1553 København V - tlf.: 33 43 53 30 - info@videnskabsklubben.dk - CVR nr. 38 55 63 63