I Videnskabsklubben vil vi gerne blive endnu bedre til at lave naturvidenskabelige fritidstilbud til børn og unge. Nu laver vi et Ungepanel af tidligere mentorer og andre naturvidenskabeligt interesserede unge, der skal hjælpe os med netop dét.

Nyhed! Videnskabsklubbens Ungepanel

Måske vil du, eller en du kender, gerne høre mere om, hvad det vil sige, at sidde i Videnskabsklubbens Ungepanel? Så skriv endelig til os på info@videnskabsklubben.dk!

I Videnskabsklubben brænder vi for at udbrede kendskabet til naturvidenskab til så mange børn og unge som overhovedet muligt, og vi arbejder hele tiden for at blive bedre. Derfor introducerer vi nu et panel af unge mennesker, som skal hjælpe os med at kaste et kritisk blik på os selv og udvikle Videnskabsklubben i den rigtige retning.

Hvad laver et Ungepanel så?
Panelet skal fungere som en gruppe rådgivere, der kommer med inputs til vores nuværende og fremtidige aktiviteter. Det kan være, at panelet besøger vores Videnskabsklubber og laver observationer af aktiviteterne i klubberne. Det kan også være, at panelet bliver taget med på råd, når der skal udvikles nye forløb til klubben.​

Første skridt er at finde Ungepanelets medlemmer, og vi er stolte af – som den allerførste – at kunne præsentere:

19-årige Josefine Wivel Vartiainen. Ud over at have været mentor i Videnskabsklubben, arbejder hun dedikeret med børn, naturvidenskab og entrepreneurship, som du kan læse meget mere om i artiklen ‘Josefine gør en forskel, bare ved at være sig selv’.​

Næste skridt for Ungepanelet er naturligvis at finde endnu flere seje, unge mennesker, som kan hjælpe Videnskabsklubben med at blive endnu bedre fremadrettet og give endnu flere børn og unge muligheden for at gå til naturvidenskab i fritiden. Måske det kunne være dig?

  • Brænder du for naturvidenskab og for at dele din begejstring med andre børn og unge?
  • Er du 13-19 år gammel?
  • Kan du se dig selv indgå i en gruppe af motiverede, reflekterede og idérige unge?

Hvis du kan se dig selv i ovenstående punkter,send os en mail med det samme! Så kan du blive en del af panelet og blive en del af et naturvidenskabeligt begejstret fællesskab, hvor der er plads til alle. Derudover får du mulighed for at komme med input til nuværende og fremtidige aktiviteter i Videnskabsklubben, og se dine ideer blive bragt til live og ud i virkeligheden.

Ungepanelet kommer til at bestå af 7 unge. Se panelet og dets foreløbige medlemmer her (siden opdateres løbende).