Nu kan du tilmelde dig og din familie til den næste videnskabsklub for familier, der finder sted i København lørdag 14. august. Alle aldersgrupper er velkomne! 

I videnskabsklub for familier er hele familien velkommen

Næste familieklub bliver afholdt hos Kulturhuset på Islands Brygge og varer som sædvanligt i tre timer om eftermiddagen. (Foto: Lars Svankjær)

Vi åbner nu tilmelding for den næste familieklub i København, som finder sted lørdag 14. august fra kl. 13 til 16 hos Kulturhuset Islands Brygge. Emnet er denne gang mikrobiologi, og det vil sige, at vi sammen skal gå på opdagelse i Jordens allermindste liv og blandt andet undersøge mikroskopiske organismer under lup.

Læs mere om familieklubber og tilmeld dig og din familie.

Familieklubberne tager form som mindre workshops med fagligt og læringsmæssigt tilpassede programmer inden for naturfagene. Målgruppen er primært børn i alderen 9-13 år, der har taget mor og far, en tante, farfar eller sine søskende med til Videnskabsklub.

​Du kan læse mere om familieklubberne i artiklen: VILLUM FONDEN giver stor bevilling til familieklubber

Informationer omkring Covid-19
Alle arrangementer afholdes naturligvis i overensstemmelse med de gældende retningslinjer, og Videnskabsklubben udsender seneste nyt på den front til alle tilmeldte umiddelbart inden arrangementets start (men naturligvis i tide til at erhverve sig et eventuelt coronapas).

Du kan også altid finde seneste nyt omkring Covid-19-situationen på kulturhusenes egne hjemmesider.

Familieklub i Aarhus åbner tilmelding til august
Den næste familieklub i Aarhus finder sted 11. september 2021, og tilmeldingen åbner efter sommerferien. Abonner på vores nyhedsbrev for at få direkte besked, når det sker.

Fakta

I Videnskabsklub for familier får børn og voksne mulighed for sammen at fordybe sig i et naturvidenskabeligt emne. Alle deltagere skal prøve at være forskere og arbejde med sjove eksperimenter og øvelser.

Vi skal stille spørgsmål, undersøge og sammen blive klogere på den verden, vi lever i. Aktiviteterne er primært rettet mod børn fra 9 til 13 år, men hele familien er velkommen – også yngre og ældre søskende. Alle børn skal dog ledsages af mindst én voksen.

Forløbene er udarbejdet af forskere og professionelle videnskabsformidlere – og der er klubber i både København og Aarhus. De kommende år bliver konceptet udrullet til resten af landet, takket være en flot bevilling fra VILLUM FONDEN.