Omkring 150 familier så med, da Videnskabsklubben livestreamede Det Store Afslutningsshow 2021 til Facebook.

Det Store Afslutningsshow 2021 blev livestreamet fra High Voltage Lab på Danmarks Tekniske Universitet. (Foto: Lars Svankjær)

Året går på hæld, også i Videnskabsklubben, og for nylig markerede vi slutningen på dette års Videnskabsklubber landet over med et brag af et afslutningsshow.

I galleriet herunder kan du se en række højdepunkter fra showet, som da vi for eksempel fik besøg af de dygtige gutter fra DTU Science Show, som lavede seje kemiforsøg med flammefarver og et kæmpe nitrogenbrag. Den ene af de to, Valdemar Dahlgaard, fortalte desuden om talentakademiet SoMeScience, som han også er en del af, og hvor han får lov til at dyrke sin interesse for at udbrede kendskabet til og nysgerrigheden for videnskab og fede forsøg på sociale medier.

LÆS OGSÅ: Følg med, når vi livestreamer Det Store AfslutningsshowShowet blev livestreamet fra det flotte High Voltage Lab på Danmarks Tekniske Universitet, og der var fart over feltet fra start til slut. Vi havde for eksempel en liveforbindelse til Randers Regnskov, hvor biolog Asser Øllgaard tegnede og fortalte og til sidst endda endte med at blive tisset på af en tudse.

Det blev også afsløret, at det til næste år bliver en mulighed at gå til kemi i Videnskabsklubben.

LÆS OGSÅ: Nyt forløb på vej: I 2022 kan du gå til kemi i fritiden!Showets værter var Charlotte Price Hoffmann, som arbejder i Videnskabsklubben, og kun 17-årige Salam El Youssef, som i 7 uger har været mentor for en gruppe biodiversitets-miniforskere på Nykøbing Katedralskole, hvor han selv går i 2.g til daglig.Tak til alle, der kiggede med, og tillykke til alle der vandt præmier! Hovedpræmien var doneret af Woodstein og bestod af et 3 måneders abonnement til månedlige byggesæt, der sendes direkte til modtagerens dør. Er du også interesseret i Woodstein, kan du læse mere her. Og nåede du ikke at se showet, finder du det i sin helhed på Vimeo lige her – eller på YouTube længere nede i artiklen.