Det Store Afslutningsshow 2022 bliver i år livestreamet direkte fra Experimentarium. Se med, når vi fejrer alle miniforskere og mentorer og runder årets klubber af med manér!

Det Store Afslutningsshow 2022 bliver livestreamet til Facebook. Billedet er fra sidste års liveshow, som blev streamet fra DTU i Lyngby – i år rykker showet til Experimentarium i Hellerup. (Foto: Lars Svankjær)

Videnskabsklubberne over hele landet nærmer sig hastigt deres afslutning, og igen i år fejrer vi 7 fantastiske uger i videnskabens navn med et kæmpe afslutningsshow!

Det Store Afslutningsshow 2022 bliver livestreamet og kan ses via Videnskabsklubbens Facebookside, når vi går ”live” fredag 9. december fra kl. 17-18.

Showet kommer blandt andet til at byde på et storslået sæbebobleshow, samt videooptagelser fra Videnskabsklubber rundt omkring i hele landet.

Derudover får vi fornemt besøg af den seje ph.d.-studerende Lea Gundorff Nielsen, der sammen med to miniforskere og to mentorer laver et spændende kemiforsøg med masser af rødkål og måske endda noget slik… Og så kommer der selvfølgelig også til at være både quizzer og fede præmier undervejs!

LÆS OGSÅ: Læringsforsker: Derfor rammer Videnskabsklubben helt rigtigt

Videnskabsklubbens TikTok-stjerne er vært
Afslutningsshowet bliver fysisk optaget og streamet fra Experimentarium, som låner deres fantastiske område “Bobleriet” ud til formålet.

Årets vært er Luna Jacobsen, som du måske kender fra Videnskabsklubbens TikTok. Og hvis ikke, kan du tjekke den ud her:

Videnskabsklubbens TikTok har netop rundet 4.000 følgere, der ser med, når Luna deler vilde facts og viser, hvordan verden ser ud i et mikroskop!

LÆS OGSÅ: I lære som miniforsker: Nobelprismodtager besøgte Videnskabsklubben

Tak til alle miniforskere og mentorer
Ved at holde showet digitalt får vi chancen for at samle alle miniforskere, mentorer og deres familier i hele landet til én stor fest, hvor vi kan sige TAK til alle for den fantastiske indsats, der er blevet lagt i Videnskabsklubben i år:

Miniforskere i Støvring, Aalborg, Randers, Sønderborg, Fredericia, Middelfart, Svendborg, Nakskov, Roskilde, Lyngby, Frederiksberg og mange, mange flere, som har valgt at bruge deres fritid på at blive klogere og dykke ned i naturvidenskaben sammen. For det vil vi gerne sige tak!

Mentorer i Thisted, Aarhus, Hobro, Holstebro, Nykøbing Falster, Hørsholm, København og mange, mange flere, som har arbejdet frivilligt time efter time for at give alle deres miniforskere den bedst mulige oplevelse i Videnskabsklubberne på 43 af landets gymnasier. For det vil vi gerne sige tak!

Og forældre fra Hillerød, Gentofte, Høje-Taastrup, Odense, Vejle, Viborg og mange, mange flere, som har bakket op om deres nysgerrige børns naturlige evne til at undres på verden omkring sig. For det vil vi gerne sige tak!

Sidst, men ikke mindst skal der lyde en kæmpe stor tak til alle de naturfagslærere og -koordinatorer rundt omkring på landets gymnasier, som har hjulpet med at få alt det logistiske omkring Videnskabsklubben til at gå op i en højere enhed.

Vi ses Live på Facebook fredag 9. december kl. 17-18!

LÆS OGSÅ: Anja C. Andersen er ny bestyrelsesformand i Videnskabsklubben