• Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • LinkedIn Social Ikon

Nu kan du tilmelde dig de første

videnskabsklubber for familier!

Tilmeldingen for Videnskabsklubbens første familieklubber er nu åben - og der bliver rift om pladserne, der af hensyn til Covid-19 er ekstra begrænsede, så skynd dig hellere!

Den 8. og 15. maj løber de første videnskabsklubber for hele familien af stablen i henholdsvis København og Aarhus, og vi glæder os så meget til at byde velkommen til en masse videnskabsbegejstrede familier! (Foto: Pixabay)

charlotte_pp_profil_til_site.jpg

                  Af Charlotte Price Persson

                  22. april 2021

Det er med allerstørste fornøjelse, at vi hermed officielt kan åbne tilmeldingen for de allerførste familieklubber i Videnskabsklubbens historie!

 

Vi har ventet og ventet på de officielle Covid-19-udmeldinger, og nu står det endelig klart, at vi kommer til at kunne afholde Videnskabsklub for familier i foråret 2021. Det glæder vi os så meget til!

Familieklubberne kommer til at tage form som mindre workshops med fagligt og læringsmæssigt tilpassede programmer inden for naturfagene. Målgruppen er primært børn i alderen 9-13 år, der har taget mor og far, en tante, farfar eller sine søskende med til Videnskabsklub.

Du kan læse meget mere om familieklubberne i artiklen:

Stor bevilling giver Videnskabsklub for familier luft under vingerne

Informationer omkring Covid-19

Vær opmærksom på, at der er meget begrænsede pladser til arrangementerne, grundet Covid-19-restriktionerne.

 

Alle arrangementer afholdes naturligvis i overensstemmelse med de gældende retningslinjer, og Videnskabsklubben udsender seneste nyt på den front til alle tilmeldte umiddelbart inden arrangementets start (men naturligvis i tide til at erhverve sig et eventuelt coronapas).

Du kan også altid finde seneste nyt omkring Covid-19-situationen på kulturhusenes egne hjemmesider. 

Videnskabsklub for familier kører første gang lørdag den 8. maj 2021 i Kulturhuset på Islands Brygge i København, og næste gang lørdag den 15. maj 2021 på Dokk1 i Aarhus. Emnet for de første klubber er biodiversitet.

Tilmeldingen er åben!

FAKTA

De næste familieklubber afholdes 12. juni i København og 26. juni i Aarhus med udgangspunkt i Videnskabsklubbens primatologi-forløb.

Dernæst afholdes klubber med fokus på mikrober 14. august i København og 11. september i Aarhus.

Abonner på vores nyhedsbrev for direkte besked, når tilmeldingen åbner.

FAKTA