Andre naturvidenskabelige aktiviteter

Er dit barn vild med naturvidenskab, og er du nysgerrig på, hvor du kan finde spændende arrangementer og aktiviteter ud over Videnskabsklubben? Her finder du en oversigt over nogle af de øvrige naturvidenskabelige muligheder, der findes for børn og unge rundt om i landet. 

radionauterne.jpg

Ungdommens Naturviden-skabelige Forening

Begivenheder hele året

UNF afholder aktiviteter over det meste af landet. Deres aktiviteter spænder vidt fra foredrag, workshops over studieture og ScienceCamps til SRP-aftener og andre spændende aktiviteter.

Radionauterne 

Podcast

Radionauterne er en podcast for nysgerrige børn. Børnene stiller spørgsmålene, og Radionauterne følger svarene, hvorend de tager dem hen.

 

Kom med Radionauterne på en tur ind i videnskabens verden, mød Satelytten, videnskabsmænd og -kvinder og bliv meget klogere end de voksne på vores spændende verden.

universe science park.jfif

Universe - Science park

Begivenheder hele året

Universe er en naturvidenskabelig oplevelsespark, hvor børn og voksne leger sig til viden om naturvidenskab og teknologi.

dsfd.png

Experimentarium

Begivenheder hele året

Lys, lyd, tyngdekraft, mekanik, vand, kræfter, energi og meget mere: Experimentariums udstillinger bygger på videnskab, og det kan du fordybe dig i her.

605048_universitarium-logo-batterimand_6

Universitarium

Sommerferie arrangement

Universitarium er et eksperimentarium for legebørn i alle aldre. 

images.png

ASTRA - Naturvidenskabsfestival 

Efterår

Naturvidenskabsfestival er en national festival, som har til formål at skabe engagerende oplevelser med naturfag blandt børn og unge. Festivalen finder sted hvert år i uge 39 og har over 150.000 deltagere.

Anmærkning_2020-01-21_125406.png

Kvantebanditter

Undervisnings-materiale

Kvantebanditter er et formidlingsprojekt fra CP³-Origins. Målet med projektet er at udbrede kendskabet til og interessen for kvante- og partikelfysik i befolkningen. Dette gøres med målrettede initiativer mod forskellige aldersgrupper.

download (1).png
Coding-Pirate-Logo-512px.png

Girls Day In Science

Efterår

Girls’ Day in Science er en landsdækkende kampagnedag, hvis formål er at inspirere piger i 7.-10. klasse og gymnasiet til en fremtid med naturvidenskab, teknologi, IT eller håndværk.

Virksomheder, organisationer og uddannelsesinstitutioner arrangerer dagen kun for piger.

Coding Pirates

Begivenheder hele året

Coding Pirates’ formål er at fremme børn og unges produktive og kreative IT-kompetencer via afholdelse af klubaftener. 

 

Coding Pirates ønsker at udvikle børns teknologiske vovemod ved at fokusere på teknologisk forestillingsevne, opfindsomhed og skaberkraft. Dette sker gennem udbredelsen af teknologiske lege-, lære-, og væresteder for børn, unge og frivillige på tværs af alder, køn, kultur og evner.

v0IQbAUP.png

DigiPippi

Begivenheder hele året

DigiPippi er en frivillig forening, der arbejder på at gøre teknologi sjovt og tilgængeligt for piger mellem 7-13 år i dele Danmrak. 

DigiPippi Klub er en sjov, hyggelig og anderledes måde at hygge med andre piger på.

9680b7b1fd0399b0aaaf331490e6d4cd_400x400

Forskningens Døgn

Foråret

Forskningens Døgn er en landsdækkende videnskabsfestival, der foregår hvert år med cirka 700 events og foredrag og mere end 70.000 besøgende. 

På Forskningens Døgn kan du opleve alle tænkelige typer events, der formidler forskning og forskningsresultater for børn, unge og voksne. Det kan være videnskabscaféer, forskertorve, demonstrationer, forskerforedrag, forsøg, rundvisninger, debatter osv.

Tegnebraet-11.png

Go zebra

Begivenheder hele året

Gå til iværksætteri i fritiden og skab din egen fremtid!

Go Zebra er et iværksætter-akademi for alle nysgerrige børn.

banner-teksperimentet-4.jpg

Teksperimentet

Undervisnings-materiale

Teksperimentet består af undervisningsforløb og ressourcer til grundskolelærere og –mellemtrinselever.

 

Teksperimentet giver eleverne mulighed for at forholde sig til, afprøve og udvikle kreative løsninger på problemer fra virkeligheden. Teksperimentet er baseret på en række videoforløb. Det betyder, at læreren i høj grad bliver frigjort til at hjælpe eleverne på deres individuelle niveau. 

  • Facebook Social Icon
  • Instagram
  • LinkedIn Social Ikon
  • Twitter Social Icon

Videnskabsklubben - H.C. Andersens Boulevard 35 - 1553 København V - tlf.: 33 43 53 30 - info@videnskabsklubben.dk - CVR nr. 38 55 63 63